ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

В Черно море са сериозно притеснени от назначението на съдията Георги Йорданов за мача срещу ЦСКА, който е утре от 12:30 часа и ще бъде предаван директно по ТВ+ за абонатите на "Булсатком". До "Тича" е достигнала информация, че реферът има по-специални отношения с треньора на вратарите на "армейците" Илиян Василев. Освен че двамата са от Габрово, Василев е кум на Георги Йорданов. Съдийската комисия начело с председателя й Никола Джугански обаче явно са изпуснали този факт. Припомняме, че преди няколко дни последният заяви, че поне в следващите 4-5 кръга няма да праща Христо Ристосков и Николай Йорданов на ЦСКА.

"Георги Йорданов е уважаван съдия и винаги се е стремял да бъде обективен. Надяваме се, че по-специалните отношения с Илиян Василев няма да му попречат да бъде безпристрастен в събота. Дано върху крайния изход на мача да повлияят единствено спортно-техническите достойнства на двата тима", заявиха пред "7 дни спорт" от "Тича".

В същото време се разбра, че десният бек Сашко Александров е склонил да поднови своя договор с Черно море за още 2 години. Халфът Стамен Ангелов пък отпадна за двубоя с "армейците", тъй като има проблеми с коляното. Венецуелският нападател Ермес Паломино вчера претърпя спешна артроскопия на менискуса на лявото коляно и ще почива близо месец, след което ще поднови тренировки по специална програма.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА