Две от новите попълнения на ЦСКА Грегъри Нелсън и Фабрицио Грило няма да бъдат готови за старта на сезона. Новината потвърди треньорът на “червените” Павел Дочев.

“Както знаете, те са с трайни контузии и продължават да се възстановяват. До 3-4 дни ще започнат да тренират, но дори и да са здрави, няма да рискувам със здравето им за първия мач от Лига Европа и за дербито с Левски. Останалите контузени днес ще преминат прегледи и ще стане ясно какви са травмите им. Виданов, Румен Трифонов и Димитър Илиев са с контузии, но те са следствие от натрупаната умора. Положението им не е тревожно и до 2-3 дни ще се върнат в нормален ритъм на тренировки”, заяви Дочев пред БЛИЦ.

“Никой не е говорил с мен за смяна на датата на мача от Лига Европа. Информациите, които излизат, не може да са верни. Аз като треньор трябва да съм първият, който да знае и да бъде попитан за евентуална промяна на дати, за да знам как да провеждам тренировките”, каза треньорът по повод слуховете, че първият двубой от Лига Европа ще бъде преместен на 27 юли, а не на 29-и.

"Все още чакаме нападател, до петък Шеридън може да пристигне. Ако не, ще прибегнем към втория вариант за нов човек в атака, но трябва да се подсилим в тази фаза", завърши Павел Дочев./БЛИЦ