ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Новакът в Еfbet Лига Крумовград също е много вероятно да смени треньора. Сърбинът Неманя Миланович е притеснен за поста си заради поредицата слаби резултати. 

Крумовград започна отлично при дебютното си участие в елита, побеждавайки Лудогорец с 3:1. В последните 4 мача обаче "сините" записаха три загуби и едно равенство, свличайки се на деветото място във временното класиране. 

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Ако и днес срещу Хебър не бъде постигната победа, може да се стигне до рокада. Фаворит на шефовете на Крумовград за нов наставник е Николай Киров. В момента Белия е без работа. През миналия сезон бившият треньор на Ботев (Пловдив), Арда и ЦСКА 1948 беше начело на Берое. 

Мачът между Хебър и Крумовград е от 15:00 часа днес в Пазарджик. Отборът на Любослав Пенев също е неубедителен напоследък и е в серия от пет поредни срещи без победа (четири загуби и едно равенство).

Припомняме, че от началото на сезона треньорски смени имаше в ЦСКА, Ботев (Пловдив), Славия, Берое, Ботев (Враца), Пирин, Локомотив (София) и ЦСКА 1948. В събота пък Етър се раздели с Емануел Луканов и се очаква да назначи Светослав Петров, който за последно беше начело на Септември (София). 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!