Помощник-треньорът в Етър Марин Стефанов води "болярите" в гостуването на Арда, загубено с 0:3. Сред зрителите на мача в Кърджали беше Светослав Петров, който се очаква да бъде назначен за заместник на досегашния наставник Емануел Луканов.

„Поздравявам Арда за победата, заслужена с оглед на резултата. Поехме риск и играхме по начин, по който досега не сме играли, защото търсехме някаква изненада. На моменти се получи, на моменти – не. За съжаление след втория гол всичко за нас приключи. С 4-4-2 търсехме някаква изненада, имаше предпоставки, но не достигнаха сантиметри… За съжаление резултатът е негативен", каза Стефанов.

"Познавам играчите доста добре, смея да кажа, че днес се раздадоха и играха на ръба на възможностите си. Бяхме длъжни да рискуваме. Оказа се, че рискът не е оправдан, след като загубихме. Аз съм в отбора от 2 години и 4 месеца, позитивен човек съм и единственото, което казах на момчетата, е че животът продължава и трябва да гледаме напред, да се борим до последно. Няма някакви катаклизми в нашия отбор. Имаме нов старши треньор, той ще определи стратегията, по която трябва да върви Етър", добави Марин Стефанов.

 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига