Халфът на Стяуа Станислав Ангелов е оптимист за бъдещето на националния отбор. Пелето заяви, че не може да си обясни защо България не побеждава, при положение, че не играе лошо.

"Не играем лошо, създаваме доста положения, но не се получава. Не мога да си обясня защо не побеждаваме", чуди се Пелето.

"Третият гол беше решаващ за мача. Вътре на терена се виждаше и усещаше, че имаме сили да се върнем в мача. Ако беше станало 2:1, щеше да е съвсем друго. Тръгнахме да връщаме един гол и може би заради това се пооголихме. Дали ще паднеш с 3 или с 4, нямаше друг начин. Трябваше да рискуваме. Но щом падаме с 4 гола критиките са много повече. Не успяхме, носим си кръста... отговорността. Тази загуба ни мотивира", заяви пред "Нова телевизия" Станислав Ангелов.

"Ние не по-малко от всеки българин искаме да побеждаваме. За да бием обаче, трябва да отбелязваме голове. Срещу Черна гора имаме работа, която този път трябва да я свършим наистина като хората", продължи Пелето.

Той добави, че заедно с останалите национали не се вълнуват от писанията за напускане на Станимир Стоилов.

"Не ни интересуват никакви спекулации. Имаме си треньор, той говори с нас, ние с него. Не виждам защо трябва да се информираме от медиите. Дали му се иска оставката или не, това са неща, които въобще не ни интересуват. Нашата работа е на терена. Гледаме да си я вършим", каза Пелето.

"Няма фаворит в нашата група. Всеки може да бие всеки", сподели още халфът на Стяуа, който се обърна към феновете на националния отбор - "Да са по-толерантни с нас. Имаме доста по-голямо желание от тях да побеждаваме. В последно време не се получава. Искаме подкрепа от хора в мача с Черна гора. Тя е много важна за нас". /БЛИЦ