Легендата на ЦСКА Димитър Пенев изрази задоволство въпреки загубата от Динамо Букурещ с 1:2 в контрола.

“Важното е, че отборът игра по-добре в този мач, имаше и достатъчно желание. Не трябва да се сърдим за резултата, но за жалост в историята остава загуба. Доволен съм, защото играха и млади, и нови. Задължително е в приятелските срещи да пробваме. Все още ни липсват едно-две попълнения, за да заздравим защитата и в средата също ни липсва. Имаме ги младите, но те на са на този етап...След два три месеца може би ще бъдат по-добре. Очаквам двама да допълнят нашия отбор. Президентът на клуба е тук, снощи разговаряхме с него, тази вечер също ще разговаряме и така. Има готовност, има разбиране. Очакваме до два-три дни да има попълнения. Но знаете една седмица преди първенството е трудно даден състезател да промени своя клуб“, сподели Стратега.

“Нашата цел и искането на ръководството е да бъдем начело, да търсим шампионската и за купа. Но виждате всичко движение, днес и опитните футболисти направиха по-добра игра, и Платини, и Мораес. Тази седмица, която остава, имаме още 2 срещи, които да ги играем на това ниво, ще бъда доволен. А попълненията не зависи само от треньорите и мен, ръководството мисля, че ще изпълни тази молба”, допълни Димитър Пенев.

На въпрос за представянето на младия Антон Карачанаков, Пенев каза: „Неговото развитие е много-много напред. Не само съм доволен, но съм много доволен от него. Все пак и за него трябва време, един мач не значи, че е титуляр. За мен най-малко 4-5 мача над средно ниво ще е много добре за мен и за него. Той е талант и смятам, че трябва да му даваме шанс.“/БЛИЦ