Президентът на ЦСКА Димитър Пенев заяви, че това е най-важният клуб в България и поради тази причина е на първите страници на вестниците.

"Ще се върна към 1985 година. Знаете, че тогава името на ЦСКА се промени на Средец. За един сезон клубът отново си върна названието и постигнахме нови успехи. Това го казвам заради последни 2-3 години. Винаги първата страница на вестниците е за ЦСКА. Постоянно има някаква информация за нашия отбор. Името на ЦСКА е известно в цяла Европа”, бяха първите думи на Стратега на днешната пресконференция, на която присъстваха единият от собствениците Димитър Борисов, треньорът Стойчо Младенов, капитанът Тодор Янчев и юристите Радостин Василев и Борис Колев.

“Десетки футболисти имаме известни в целия свят. Винаги по-тежките думите се хвърлят по нашите футболисти. Мога да ви припомня за Жеков, Денев, Златната обувка на Жеков, Стойчо, Стоичков. За най-дребните неща нашият клуб винаги се подхваща. Винаги сме били коректни с журналистите. Това, което го казвам е открито. Грешките се отчитат и затова навреме Стойчо Младенов пое отбора", добави Пенев.