Треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде пресконференция преди утрешното шампионатно домакинство срещу Лудогорец - от 21:00 часа. Събеседването с журналистите, по правило, не бе скучно.

"Малко по-назад, ако обичаш! Ще ми извадиш очите. Чуваш ли. Виж къде е колежката”, обърна се Пенев към фотограф, който го снимаше, след което започна по същество, отказвайки да отговори на няколко въпроса, за да не дава жокери на съперника.

Любо Пенев: Имаме си и кусури, но се оправяме

“Стараем се, тренираме, опитваме се да играем добър футбол. Получава се, печелим точки. Имаме си и кусурите, но ще се оправят. Нямаме кадрови проблеми”, каза Ел Голеадор.

"Няма как да ти отговоря кои са силните и слабите страни на Лудогорец. Следя противниците, с които ще имаме двубои. Гледах последния мач. Излишно е да коментирам, че Лудогорец има два състава”, допълни Пенев, който в мачове срещу Лудогорец има една победа, една загуба и четири равенства.

"В момента играем добре, на добро ниво сме, но винаги може и по-добре. Срок не си давам”, допълни треньорът на “червените”, който каза следното за новия селекционер на България Младен Кръстаич: 

“Каза ми Деян (б.р. - пресаташето на клуба). Какво да ви кажа? Разбрах новината. Не ми е на дневен ред да коментирам и анализирам какво се случва във футболния съюз. Утре имаме важен мач и това ме интересува. Ще прочета, ще прегледам. Все пак това е национален отбор. Надявам се и вярвам, че най-накрая ще намерим човека - не знам дали ще е той, дали някой друг...”, разясни Пенев, който в заключение проведе следния диалог с журналистите. Колегите от "Спортал" разказаха случилото се: 

Журналист: Някои ваши колеги казват, че биха предпочели…

Л.П.: Кои наши колеги, имена?

Ж.: Станимир Стоилов.

Л.П.: Точно така. Имена. И какво казва Мъри?

Ж.: Че предпочита добра игра пред трите точки.

Л.П.: Аз също искам отборът ми да играе добре. Ще имаме мачове, в които ще играем добре и няма да спечелим. Например онзи ден играхме добре, но не спечелихме. Има ги този тип мачове. Въпросът е когато играем добре, да печелим. Да са малко изключенията. Ще има и срещи, в които няма да играем добре, но ще спечелим. Това е част от футбола.

Момчетата имат потенциал. Неслучайно казвам, че искам да привлечем и други футболисти, за да има конкуренция. Момчетата се справят много добре и съм доволен. Направихме много добра подготовка, стартирахме добре шампионата. В момента не може да се желае повече. Но това означава, че комплиментите, които правя, са на база реалност. Това са фактите. Но нито един футболист не трябва да се отпуска, а да се бори за своето място".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

 

НА ЖИВО: Пресконференция преди ЦСКА - Лудогорец

НА ЖИВО: Пресконференция преди ЦСКА - Лудогорец Излъчваме на живо от Пресклуб “България” пресконференцията на Любослав Пенев преди двубоя между ЦСКА и Лудогорец от третия кръг на efbet Лига. Старши треньорът отговаря на журналистическите въпроси преди интригуващия сблъсък на “червените” срещу шампиона на България. #CSKA1948 #РАСТЕНОНЕСТАРЕЕ #75ГОДИНИЦСКА

Публикувахте от ЦСКА 1948/ CSKA 1948 в Четвъртък, 21 юли 2022 г.