ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новият треньор на Хебър Любослав Пенев пристигна в Пазарджик с двама помощници. Асистенти на 56-годишния специалист ще бъдат Радослав Здравков и Атанас Стоилов. Последният до вчера беше в Ботев (Пловдив), но от днес се премести в Пазарджик.

"Любо му е позвънил и му е казал да си приготвя багажа и да го последва в Хебър. Наско изобщо не се поколебал и на момента се е разбрал с Ботев (Пловдив) да го пуснат и да го последва в Пазарджик", разказа източник на БЛИЦ.

Ради Здравков и Стоилов бяха в щаба на Любо Пенев и в последния му отбор - ЦСКА 1948.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Както вече беше официално обявено, Ел Голеадор замени Владимир Манчев начело на предпоследния в класирането на Efbet Лига. Досегашният помощник-треньор Димитър Андонов също се разделя с клуба по взаимно съгласие. 

В Хебър остават треньорът на вратарите Мартин Митев и кондиционният треньор Георги Петров. 

"В кариерата си Любослав Пенев е бил национален селекционер на България, както и старши треньор на редица клубове в страната, включително ЦСКА, ЦСКА 1948, Литекс (Ловеч) и Ботев (Пловдив). В легендарната си футболна кариера нападателят е защитавал цветове на испанските Атлетико (Мадрид), Валенсия и Селта (Виго), както и българския ЦСКА", написаха от Хебър в официалния си сайт.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023