Селекционерът на националния ни отбор Любослав Пенев ще се довери на Тодор Неделев още от първата минута на контролата с Македония. Мачът в Скопие стартира в 21:45 часа и ще бъде предаван директно по БНТ1, както и в БЛИЦ с картина.

Пенев вече е наясно с титулярите, като младата звезда на "Ботев" (Пловдив) попада сред тях. Неделев ще атакува по лявото крило, по дясното ще е Станислав Манолев, а в нападение ще играят още капитанът Ивелин Попов и преминалият това лято в Астън Вила Александър Тонев.

В защита Пенев прави промяна заради лекия здравословен проблем на Веселин Минев. Мястото му на левия бек ще заеме Петър Занев, а на десния ще бъде Йордан Минев. Двойката централни бранители ще бъдат Иван Иванов и Николай Бодуров, а на вратата - Николай Михайлов, който преди дни стана футболист на клуба от Серия "А" Верона.

Единствената въпросителна пред Любо Пенев е кой да бъде партньор на Светослав Дяков в центъра на терена. Спецът избира измежду Владимир Гаджев и съотборника на Дяков в Лудогорец - Христо Златински.

Както е известно, опитният Георги Илиев отпадна от състава заради контузия.