Треньорът на АЕЛ (Лимасол) Ивайло Петев желае да вземе със себе си в Кипър двама от бившите си футболисти в Лудогорец. БЛИЦ разбра, че спецът иска да подсили новия си отбор с Иван Стоянов и Александър Барт.

Петев познава отлично качествата на двамата, които бяха основна част от състава му в Разград при спечелването на двете шампионски титли. След идването на Стойчо Стоев на "Лудогорец Арена" обаче Иван Стоянов предимно търка пейката и най-вероятно ще се раздели с клуба още тази зима. 30-годишното крило вече е получил покана от Петев да го последва в АЕЛ.

Племенникът на Йордан Лечков сериозно се замисля за офертата и няма да е изненада, ако избере да продължи именно на Острова на Афродита. 

27-годишният френски бранител Александър Барт по-трудно би се разделил с Лудогорец, където е основен играч в схемата на Стойчо Стоев. Освен това за него разградчани ще искат поне 200 000 евро трансферна сума.

БЛИЦ разбра също така, че Петев сериозно се е заел по селекцията, която предстои да направи в АЕЛ. Не е изключено бившият треньор на Лудогорец да погледне и към други футболисти от "А" група.