ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев обяви титулярите за гостуването на Слован (Братислава). Мачът от втория квалификационен кръг на Шампионска лига стартира в 21:15 часа, като ще бъде предаван директно по ТВ7, както и в БЛИЦ с картина.

Петев определено изненадва съперника, пускайки титуляр испанския халф Даниел Абало, който не записа нито една минути в контролите на разградчани в Австрия.

Атаката на българския тим във важния двубой тази вечер ще води Мишел Платини, който започна и в двубоя с Берое за Суперкупата, в който старозагорци надвиха селекцията на Петев след изпълнение на дузпи. Бразилецът ще бъде подпомаган от друг бивш играч на ЦСКА - Иван Стоянов, както и от новите попълнения Фабио Ешпиньо, Абало и Христо Златински.

Серизен проблем изникна пред Петев ден преди срещата. Титулярният централен бранител Александър Барт се контузи, като срещу Слован започва Теро Мантула. Той ще си партнира с Козмин Моци, а другите двама в защита са Жуниор Кайсара и Йордан Минев. Капитанът Светослав Дяков е титуляр в централната зона на терена, а както вече стана ясно наказани за двубоя със Слован са Мирослав Иванов и Марселиньо.

СЛОВАН: Путночки, Багайоко, Колчак, Горосито, Йосимов, Жофчак, Кладрубски, Грендел, Межарос, Милинкович, Фьорт
Резерви: Полачек, Нинай, Чикош, Хлоховски, Якубек, Халенар, Пелтиер

ЛУДОГОРЕЦ: 21.Владислав Стоянов, 80.Жуниор Кайсара, 4.Теро Мантула, 27.Козмин Моци, 25.Йордан Минев, 18.Светослав Дяков, 23.Христо Златински, 8.Фабио Ешпиньо, 17.Дани Абало, 73.Иван Стоянов, 99.Мишел Платини
Резерви: 91.Иван Чворович, 20.Шоко, 77.Витиня, 10.Себастиан Ернандес, 7.Михаил Александров, 9.Роман Безяк, 19.Димо Бакалов