Треньорът на националния отбор по футбол Ивайло Петев говори преди утрешния мач с Азербайджан, последен за тима си в европейските квалификации.
 
Преди дни нашите загубиха с 0:3 от Хърватия и окончателно загубиха шанс за класиране. Очаква се утре вечер нашите да направят опит да се реваншират пред родните фенове, които към момента са купили по-малко от 100 билета за срещата (утре,21:45 часа на "Васил Левски")
 
"За мача с Азербайджан ще има промени, ще ги видите утре. Ще направим всичко възможно да успокоим играчите, съдете мен, а не играчите, нека им дадем по-голям шанс, негативизмът е голям. Ще трябва доста време да мине, младите момчета да се развият, отбор не се гради толкова лесно, национален още по-трудно. Мачът утре е за престиж, четвъртото място не ни дава нищо, ще търсим от самото начало 3-те точки", заяви Петев.
 
Той каза, че ключовият в последните няколко мача е бил двубоят с Норвегия, загубен с 0:1.
 
"Нормално е да съм допуснал грешки, нека изчакаме и утре, за да си направя цялостен анализ. Тимът никога не е бил на първото място, момчетата сами си го извоюваха, прегоряхме в двубоя с Норвегия, трябва да си извадим изводите, трябва да имаме трезва преценка за нещата", заяви Петев.

Нашата група "Н" за европейските квалификации