Адвокат Петър Славов, в позицията си на председател на организацията "Червени сърца" изрази мнението си за предложената сделка и състоянитео на ЦСКА в момента. Сподер него янма сериозен бизнесмен, който да направи сделката, която "Титан" иска.

"Четири години са напълно достатъчни да е ясно едно ръководство дали може или не може да се справи. На всички е ясно какво стана и какво е състоянието на ЦСКА, базата, школата.. няма нужда да повтаряме. Искам да напомня едно правило - когато нещата не вървят е време за промяна. Да подкрепим промяната в ЦСКА. Незабавно трябва да бъде сменена платформата, по която се движи ЦСКА, а това означава незабавно смяна на "Титан".

В качество на адвокат не съм в състояние да коментирам тази цифра, за която се продава ЦСКА. Това, че акциите са в тях не означава че могат да се разпореждат с тях. Няма кой да купи задължения, подобна сделка сериозен бизнесмен няма да направи. За футболен клуб като ЦСКА е жалко да се бори за лиценз. Това е нереално и който не го е разбрал няма място в ЦСКА. Нека всички се обединим в името на промяната. Те да разберат, че колкото по-бързо напуснат, тплкова по-добре.

Докато ЦСКА, като име, още има някаква стойност, "Титан" трябва да се отърват от клуба по най-бързия начин", заяви адвокат Славов.