Треньорът на Ботев (Пд) Енрико Пичони отново се закани, че неговият тим има сили да се противопостави на лидера ЦСКА.
„Готвихме се усилено за предстоящия мач. Знаем, че ще срещнем най-силния отбор в България в момента, който е допуснал само един гол във вратата си. Гледал съм двубоите на ЦСКА в първенството и евротурнирите и познавам играта им. Сигурен съм, че и Любо Пенев е гледал нас. Момчетата дадоха най-доброто от себе си в тренировките и сме амбицирани да направим голям мач в събота. Въпреки, че ние сме последни, а те първи в класирането, ще гоним победата. Всеки отбор излиза на терена с мисълта да печели точки. Това ще направим и ние. Ще победи отборът, който има повече късмет и използва по-добре положенията си", коментира Пичони пред Гонг.
„Имаме едно голямо предимство – публиката. Нашите фенове са прекрасни фенове, които ни помагат много по време на мачовете. Вярвам, че ще ни помогнат срещу ЦСКА", изчетка Пичони публиката.
Спецът обаче няма да може да разчита на чист нападател. Луиш Лопес и Емил Мбамба все още нямат работни визи, а Христо Сталев е контузен. Така вероятно на върха на „жълто-черната" атака ще играе Емануеле Морини, който вече записа 2 гола от 3 мача в „А" група.