ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Селекционерът на националния отбор на Сърбия Драган Стойкович отговори на колегата си Младен Кръстаич, който през лятото пое представителния тим на България. Наставникът на "лъвовете" даде изявление за сайта на Сръбския футболен съюз, където коментира предстоящите мачове от квалификациите за Евро 2024 и сподели, че познава играта на "белите орли" и това ще му помогне при разузнаването. Както е известно, двата тима бяха противопоставени в една група от пресявките за европейското първенство в Германия, като в нея са още Унгария, Черна гора и Литва.

„Кръстаич познава нашите играчи, но това няма да е плюс за българите. Той все пак е треньор, не играе. В днешния футбол почти няма тайни, които можеш да скриеш. Всички се познаваме много добре, но за да стигнеш до детайлите, трябва повече концентрация и внимание. Кръстаич знае всичко за нас, но от това полза няма да има“, коментира легендарният Пикси пред сайта на Сръбския футболен съюз.

200 лв Начален Бонус Спорт!

Драган Стойкович говори и за друг съперник в групата - Черна гора.

„Добре че Дейо (б.р. - президентът на Черногорския футболен съюз Деян Савичевич) ще е с костюм на трибуните“, пошегува се Стойкович.

Той и Савичевич са големи приятели от дните си като съотборници в Цървена звезда и националния отбор на Югославия, а само преди няколко дни се похвалиха със среща за обяд.

НАШАТА ГРУПА В КВАЛИФИКАЦИИТЕ ЗА ЕВРО 2024

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК