Пирин (Гоце Делчев) уреди контрола с Банско, след като от двата клуба постигнаха договореност тимовете да се срещнат в събота в Мурсалево. Очаква се в близките часове да бъде уточнен и часът, в който противниците ще се срещнат.

В момента неврокопчани продължават да търсят съперници за проверки, като все още всичко е на ниво преговори. Не е изключено да има още един мач през настоящата седмица в зависимост от евентуалните свободни дати на другите тимове. Спарингът с Банско ще бъде вторият след мача срещу Славия от завръщането на гоцеделчевци от подготовката в Турция. Както е известно, двубоят на "Овча Купел" в събота беше прекратен в 75-ата минута при резултат 3:0 за "белите". Причината беше, че треньорът на Пирин (ГД) Тенчо Тенев нареди на футболистите си да напуснат терена, афектиран от отсъждания на рефера Калин Людмилов.

Неврокопчани днес се събраха за първото си занимание през новата седмица след кратката почивка от треньорския щаб. Пирин беше изведен от Тенчо Тенев, който заедно с помощниците си проведе заниманието. Очаква се в близките дни ръководството на клуба да проведе свое заседание заедно с треньорите, след което ще вземе отношение по темата с прекратения двубой срещу "белите". Дотогава от управата запазват пълно мълчание и отказаха всякакви коментари по темата.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ