Бившият играч на Арда Кърджали Пламен Крумов, който разтрогна своя договор  с клуба по взаимно съгласие днес, използва клубния сайт за да изкаже своята благодарност. 

Той отправи добри думи към всички ръководители, треньори, футболисти, администрация и фенове, с които е бил заедно през последните 4 години.
“ Mission completed. Мисията завършена, така наричам престоя ми в Арда Кърджали. Престой, който започна точно преди 4 години, в момента е на пауза, а не се знае кога ще завърши!

За мнозина беше голяма изненада и много неочаквано моето пристигане тук във “В” група, но за мен това беше едно голямо предизвикателство и ПРИЯТЕЛСКА мисия !!! Мисията беше “А” група, а предизвикателството беше пътят.

С много труд, ХАРАКТЕР, сила, нерви, лишения, воля и компромиси успяхме да преизпълним начертания план!!!

ИСТОРИЧЕСКИ ПОХОД - В, Б , А група. Финал за купата на България -за съжаление не успяхме да я докараме в Кърджали! Класиране за европейските клубни турнири – Лига на Конференциите !!!
Разбира се това стана с работа в екип, със супер сплотен колектив, с едни страхотни футболисти, с много добри треньори, ръководители и помощен персонал, за който каквото и да напиша ще е малко !

През тези години по пътя ни към целта имах удоволствието да играя с много футболисти, които не познавах преди това, а също така играх и с играчи доказали се в професионалния футбол у нас и в чужбина, и искам да им благодаря на всички тях за съвместната ни работа. 

Като капитан на Арда Кърджали винаги съм се стремял да бъда за пример както на терена така и извън него!!!

Много пъти съм бил строг, повишавал съм тон и съм се карал на по-младите ми колеги, но всичко това е било за благото на отбора и за тяхно добро. Винаги съм бил директен и честен за всичко с всеки въпреки, че тази моя черта много пъти ми е носила негативи, но аз се казвам Пламен Крумов и това е моят начин. Като за финал искам да благодаря на хората – главни виновници за това, аз да се озова в Кърджали.
 

Семейство Пешеви, БЛАГОДАРЯ ВИ - мисията изпълнена. Елин Топузаков - треньор, който дава уникално уважение към всички играчи - БЛАГОДАРЯ ТИ !
Благодаря на всички фенове на Арда за подкрепата през тези години. Благодаря на всички кърджалийци за топлото посрещане. Тук намерих приятели, които никога няма да забравя и ще са част от моя живот където и да съм"

ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ИСТОРИЯ 

Пламен Крумов

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022