Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков даде интервю пред БЛИЦ СПОРТ.

-Г-н Марков, доволен ли сте от играта на ЦСКА след първите три кръга?
- Да, макар че има още какво да се желае. Отборът е в процес на изграждане на своя облик и стил. Нужно е още малко време, за да бъдем напълно готови. Безсмислено е обаче да се правят някакви по-обстойни анализи, тъй като е прекалено рано за генерални изводи.

-Загубата от Верея плод на какво беше?
-Смесица от подценяване, липса на късмет и все още недостатъчна готовност за мачовете, в които гостуваме. Отборът не приличаше на себе си. Срещу Славия и Нефтохимик обаче показахме друго лице. Това лице, което феновете искат да виждат. 

-Няма смисъл да ви питам какви са основните цели на ЦСКА...
-Е, това е ясно на всички – титлата и купата на България. Предстои ни тежък сезон, защото в елитната ни група има доста силни отбори. Ние обаче няма да правим трагедии, ако не успеем. Сигурно обаче е едно – ЦСКА ще хвърли всички сили, за да зарадва своите привърженици, които очакват нови трофеи във витрината на клуба.

-Какво стана с търсенето на централен нападател?
-Ние търсим не само нападател, но и футболисти на други постове. Няма обаче да изпадам в конкретика. Предполагам, че до края на месеца ще привлечем набелязаните играчи. Просто имаме нужда от още свежи сили, за да се увеличи мощта на отбора.
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ