Не повече от 8-9 хиляди зрители се очаква да гледат на живо реванша от плейофите за влизане в групите на Лига Европа между Динамо (Москва) и ЦСКА, който е в утре от 19:00 часа и ще бъде предаван по БНТ.

Това е точно половината капацитет на "Арена Химки", където ще се играе срещата. Както е известно, клубният стадион на Динамо в момента е в ремонт и съперникът на ЦСКА играе мачовете си от местното първенство и от евротурнирите именно на съоръжението на Химки в Подмосковието.

На последното домакинство срещу Рубин Казан (0:3) на стадиона е имало не повече от 7000 привърженици, информира "Гонг". От досегашните домакинства на Динамо, състояли се далеч от техния клубен стадион, "Арена Химки" е била изпълнена до краен предел единствено за мача срещу Селтик от предишния квалификационен кръг в Шампионска лига. Тогава, поради добрия резултат от първата среща в Глазгоу (победа с 1:0 за руснаците) на трибуните не е имало свободно място. Подкрепата обаче не помогна на съотборниците на Цветан Генков, които отпаднаха след загуба у дома с 0:2 и продължиха в Лига Европа. /БЛИЦ