ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Снощният мач между ЦСКА и Етър от 18-ия кръг на Efbet Лига беше прекратен на почивката при резултат 0:0 и трябва да се поднови днес от 17:30 часа на стадион "Българска армия". Въпреки лошите метеорологични условия, дори по-тежки в Панчарево, срещата на дубъла на "червените" с Рилски спортист (Самоков) се състоя. ЦСКА II дори записа победа срещу един от кандидатите за влизане във Втора лига, надигравайки "скиорите" с 4:2.

Дербито от 19-ия кръг на Югозападната трета лига се изигра при силно заснежен терен в събота вечер, а гостите имаха сериозни претенции, че срещата не е трябвало да се провежда, но не такова е било желанието на домакините. Решението на съдиите и делегата е било мачът да се играе.

БЛИЦ разбра, че два от головете за успеха на ЦСКА са дело на Марк-Емилио Папазов, а по веднъж точни във вратата на Рилецо са били Илиан Антонов и Алесандро Николов.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Домакините направиха всичко възможно да подготвят достатъчно приемлив терен, премахвайки снега от очертанията, а футболистите играха с червена топка.

Преди този мач Рилски спортист побеждаваше наред и беше в серия от 8 поредни успеха. С прибавените три точки ЦСКА II събра 43, заемайки второто място. "Червените", водени от Стамен Белчев, изостават с 6 точки от лидера Миньор (Перник). Рилски спортист има 36 точки и е четвърти, а трети с 38 е Чавдар (Етрополе).

"Въпреки неблагоприятните условия за провеждане на футболна среща, нашите момчета показаха мъжка игра, за което им благодарим", написаха от клуба от Самоков в страницата си във "Фейсбук", показвайки кадри от мача в Панчарево. 

Треньорът на тима от Самоков Пламен Крумов скочи остро, изразявайки недоволството си от факта, че срещата не е била отменена. Наставникът на "скиорите" написа следното във "Фейсбук":  

"Искам да попитам всички замесени в този “спектакъл”, кога в България ще се помисли за здравето на играчите, за качеството на футбола, за феновете??? Кога???

Попитах делегата и съдията дали според тях на този терен може да се  играе футбол, но горките така се бяха изплашили, че не знаеха какво да кажат, за да не им се скара някой. 

Защо дерби мач между втория и третия се остави да се играе на тези условия, които не стават за футбол?!?

Как ще изградим младите играчи на двата отбора в тези условия?!?

Все въпроси, на които никой не се наема да отговори…."

 

“Нормално” провеждане на футболна среща

Публикувахте от ФК “Рилски Спортист - 2011” гр. Самоков в Събота, 25 ноември 2023 г.