Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

БЛИЦ разбра за още един футболист, който ще стартира подготовка с "Левски". Става въпрос за халфа Янко Ангелов - продукт на детско-юношеската школа на "сините".

Роденият през 1993 година офанзивен полузащитник и Тодор Гочев се замесиха в скандал преди месеци, когато Емил Велев ги "отмъкна" от "Герена", за да ги води на проби в израелския Ашдод без знанието на ръководството на "сините". Впоследствие на юношските национали беше наложена забрана да не стъпват повече на "Герена" и Кокала ги взе в Локомотив (Пловдив). Спецът обаче не ги използва в официалните мачове, тъй като "Левски" им правеше спънки. Ръководството на "сините" настояваше "смърфовете" да платят компенсация за Ангелов и Гочев, което обаче не беше изпълнено от Коко Динев.

Гочев рита през пролетния полусезон в третодивизионния аматьорски Мастер от родния му град Бургас, докато Ангелов половин година беше извън футбола. Вчера БЛИЦ ви съобщи, че защитникът Гочев се завръща на "Герена" и ще стартира подготовка със "сините". Същото ще направи и Янко Ангелов, след като Илиан Илиев е решил да изпробва двамата. Ако те успеят да му хванат окото, ръководството ще им предложи договори.

Източници на БЛИЦ съобщиха още, че в първото занимание на "Левски" днес от 18 часа ще вземат участие и няколко от момчетата, спечелили титлата в Елитната юношеска група до 19 години. Сред тях са голмайсторът Тодор Чаворски, както и Ивелино Иванов.

Както е известно, до момента "сините" подписаха договори със Станислав Ангелов, Базил де Карвальо, Ромейн Ели и Агиеманг Опоку. 23-годишният национал на Словакия Роман Прохазка също е в София и е считан за сигурно ново попълнение на "Левски". Вратарят Ивайло Василев също започва подготовка с родния си клуб, след като за последно игра като преотстъпен във Видима-Раковски. Освен това "сините" очакват и поне още двама чужденци.

yanko_angelov.jpg