Полицията потвърди новината на БЛИЦ за жестокото меле между фенове на Левски и ЦСКА край столичен мол преди вечното дерби, което стартира в 13 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"Фенове на Левски и ЦСКА са се били на бул. „Ситняково“. Инцидентът е станал пред столичен търговски център на бул. „Ситняково“. В резултат на бързата реакция на полицията е предотвратен по-сериозен сблъсък. Има задържани", информираха от МВР.

От там обясниха и за екшъна, разиграл се пред "Васил Левски". Както БЛИЦ вече съобщи, при инцидент с фенове и служители на реда има пострадали полицаи.

"Двама служители на реда са пострадали при овладяване на сбиване, възникнало пред стадион „Васил Левски“. Минути преди 12.30 часа, пред стадион „Васил Левски“ е възникнало сбиване между две големи групи, всичките фенове на Левски. При предприетите действия за овладяване на ситуацията са пострадали двама полицейски служители, по които били хвърлени предмети. Те са откарани в болница за оказване на медицинска помощ. Част от участниците в скандала са задържани. Работата по установяването и на останали продължава", обясниха от МВР. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка