Жестоко меле е станало край мол "Сердика" в столицата минути преди вечното дерби между Левски и ЦСКА. Читател на БЛИЦ е станал очевидец на шокираща физическа разпра между фенове на двата тима.

"Две коли "Мерцедес" и "Рено" спряха на булеварда при мол "Сердика". От тях изскочиха момчета и започна бой. Изпотрошиха предните стъкла на автомобилите, замеряха се с бутилки, беше страшно!", споделя читател на БЛИЦ, станал свидетел на зрелищното меле.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Започнаха да си дърпат шаловете и да се налагат", добави още човекът.

На място светкавично са пристигнали екипи на полицията. При вида на униформените едната групичка опитала да избяга, но без успех. Всички са с леко пострадали и закарани към полицейски участък.

Както е известно, днес от 13:00 часа Левски и ЦСКА се изправят в поредното издание на голямото дерби на българския футбол. Срещата е част от 23 кръг на Първа лига. Враждата на феновете на двата гранда е пословична и винаги мачовете между двата тима са свързани със сблъсъци между привържениците. През годините такива мелета между ултраси на "сините" и "червените" е имало не само в столицата, но и в провинциални градове. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019
Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ! 

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света