Фенове, които нямат билети за финала за Купата на България между ЦСКА и Локомотив (Пловдив), ще бъдат спирани още на пропусквателните пунктове, които са изградени около Националния стадион „Васил Левски“. Органите на реда ще следят и за фалшиви пропуски. 

Заради появили се информации, че част от привържениците ще направят опит за фалшификации охранителите ще бъдат снабдени със специални ултравиолетови лампи, които да проверяват автентичността на билетите. 

Според информация на БЛИЦ органите на реда ще следят и публикации в социалните мрежи, които целят да провокират напрежение у привържениците и да се създадат безредици около арената на сблъсъка между ЦСКА и Локомотив (Пловдив). На тях ще бъде търсена и наказателна отговорност.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Източниците ни опровергаха и появилата се информация, че допълнителни билети ще бъдат пуснати в продажба за феновете на „армейците“. Касите на Националния стадион „Васил Левски“ са затворени, а подобни фалшиви новини, че всички желаещи ще бъдат допуснати на трибуните, най-вероятно са пуснати с цел да се подготвят провокации.

Организаторите на финала за Купата на България и представителите на Столичната дирекция на вътрешните работи гарантираха, че ще бъдат предприети драконовски мерки за сигурност преди, по време и след футболната среща.

Мачът започва в 19:15 часа на стадион "Васил Левски". Както е известно, бяха отпуснати общо 12 000 билета. 

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020