Ръководството на “Левски” ще направи последен опит да продаде полузащитника Владимир Гаджев. “Сините” шефове са предложили играча на няколко австрийски тима, а днес скаути на въпросните отбори ще наблюдават играта му в контролата с швейцарския Аарау в Кипър, научи БЛИЦ.

Заради първата проверка на тима в Агия Напа пристигнаха и изпълнителният директор на “Левски” Иво Тонев и главният мениджър на тима Дончо Донев. Двамата снощи са имали дълъг разговор с Гаджев и треньора Илиан Илиев.

След това наставникът на “сините” е обяснил пред играчите, че мачът с Аарау е нещо повече от една обикновена контрола и че настоява всеки от тях да се вложи максимално в срещата.

“Нещо се случва. Настроението не е като за контрола. Едва ли не ни въведоха военно положение”, коментираха пред БЛИЦ футболисти на “сините”.

Както е известно, “Левски” опитва да се раздели с Гаджев още от миналия шампионат, но това се оказва почти невъзможно. Желанието на футболиста е да заиграе в Западна Европа, докато единствената оферта за него беше от Китай. Съпругата на Гаджев Лили също била категорична, че той не е играч за Азия и няма да отиде на края на света. Така преговорите пропаднаха, поради отказа на футболиста да замине за далекоизточната страна.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ