Един от основните футболисти на “Левски” все още умува за трансфер зад граница. БЛИЦ научи, че конкретна оферта за играча е пристигнала първо в средата на декември, а след това и в началото на януари. Мениджъри са уредили абсолютно всички подробности в договора му, но...

Женска намеса може и да осуети продажбата на Владимир Гаджев в Китай. Футболистът вече два пъти отклонява предложения от азиатски клубове, тъй като не иска да играе толкова далеч. Гаджев споделил, че не е сигурен дали ще успее да се адаптира на коренно различно място от Европа. Освен това е съветван от съпругата си Лили да задържи положението и да изчака оферта от по-близка страна. Не е тайна, че Владо често попада под семейния чехъл на половинката си.

"Да, имаше конкретна оферта за Гаджев от Китай и все още съществува вероятност да го продадем. Но той не иска да ходи там, казва, че е далече и не знае дали ще успее да се нагоди към начина на живот. Заплатата, която му уредихме, също е в пъти по-висока от тази в "Левски", но все пак той има последната дума", заяви мениджъри пред БЛИЦ, които работят по сделката.

5.jpg