ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новината на БЛИЦ от четвъртък, че ЦСКА има интерес към звездата на Берое Вини Трибуле, получи своето потвърждение. За подобен развой намекнаха от клуба от Стара Загора.

Очаква се 24-годишният камерунец да пропусне днешното гостуване на тима си в Разград срещу Лудогорец, тъй като има контузия. Не е ясно дали нападателят наистина е с травма или прави опит да си издейства трансфер на „Армията“.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Има информации, че „червените“ искат да вземат Трибуле срещу минимална сума. Преди няколко седмици старозагорци обявиха, че търсят половин милион лева за правата на звездата си. Това стана ясно след информации за интерес от Русия към футболиста, който от началото на сезона има четири гола и една асистенция.

Не е изключено ЦСКА да повтори операцията по привличането на Данило Асприля през това лято. Колумбиецът опита да прекрати договора си с Бейтар (Йерусалим), за да се върне да играе в родината си. Израелският тим научи за неговите преговори с „армейците“ и му постави трансферна сума, която в крайна сметка "червените" платиха.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!