ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вижте как прогнозираха мача Христина Христова и Красимир Минев в играта Ефбет Лига на Букмейкър БЛИЦ

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира равенството 1:1 срещу Черно море и поисканата му от феновете на тима оставка след края на срещата. 

"Разочарован съм от резултата. Всеки път, когато ЦСКА не печели е така. Ние бяхме близо до това да спечелим. Имахме страхотни като качество положения, за да вкараме втори гол и да победим. Можеше да играем и по-добре, особено от гледна точка на интензивността. Беше тежка вечер за нас и съм разочарован.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Не успяхме, трудно ни беше да контролираме енергията ни в по-дълъг период от мача. Доволен съм от един период от 20-30 минути в началото на мача. Завършихме първата част в пасивна позиция. На полувремето говорихме точно за това в съблекалнята. През второто полувреме ни изравниха, когато започнахме да играем с необходимата енергия". 

"Нека сме честни. Имахме 3-4 положения, но нивото на тези шансове беше много високо. Трябваше да вкараме втори гол. От гледна точка на класирането проблемите са налице. Не печелим второ поредно домакинство. Трябва да тренираме както досега". 

"Разбирам феновете. Трябва да анализираме грешките. Дали съм притеснен за мястото ми? Винаги, всеки ден в последните 20 години. Това е в работата на всеки треньор. Утрешният ден ще е същият като днешния", заяви Ел Маестро.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!