ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Българският национал Андриан Краев започва да генерира все повече интерес към качествата си. Халфът на Левски се представи изключително силно през пролетта и се завърна в състава на националния отбор за предстоящите европейски квалификсации с Литва (17 юни) и Сърбия (20 юни).

Както е известно, през зимата на „Герена“ отхвърлиха оферта за 24-годишния Краев. Унгарският тим, който опита да купи халфа, продължава да го следи и не е изключено отново да се пробва през лятото. Този път обаче маджарите ще имат конкуренция.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Интерес към Андриан Краев е проявил и клуб от Дания. Скандинавският тим е обърнал внимание на футболиста на Левски, след като се вдигна шум за желанието на Брьондби да привлече в редиците си Хосе Кордоба от „сините“. Датчаните са гледали под лупа Краев и са стигнали до извода, че си заслужава да бъде направена оферта.

Както е известно, през 2017 г. Левски също продаде футболист с фамилията Краев в Дания. Божидар, по-големият брат на Андриан, обаче не успя да се наложи в Мидтиланд и два пъти беше даван под наем в Португалия, а след изтичането на договора му премина като свободен агент в новозеландския Уелингтън Финикс.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!