ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Много любопитна информация относно разпределението на акциите в ЦСКА се появи. Според вписаните на 2 март промени в Търговския регистър след смяната на собствеността на клуба, легендата на „армейците“ Христо Стоичков остава без дял при „червените“.

Документите в ТР сочат, че новият едноличен собственик на ЦСКА е фирмата „Спорт Инвестмънтс“, в която „Фонд Спорт“ и „Литекс“ АД притежават по 50%. „Фонд Спорт“ е собственост на „Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“, който на 22 февруари влезе като акционер при „червените“.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

БЛИЦ разбра, че всъщност собствеността на „армейците“ остава с разпределението, което беше обявено пред медиите преди две седмици: 40% от акциите са притежание на „Национален фонд за спорт, култура, изкуство и наука“, 40% са на фамилия Ганчеви и 20% са собственост на Христо Стоичков.

Всъщност за преминаване на собствеността на ЦСКА в „Спорт Инвестмънтс“ се писа още на 25 февруари, когато бяха публикувани и документи по сделката.

В Търговския регистър вече е вписан и новият Съвет на директорите на „армейците“, в който влизат Искра Григорова, Филип Филипов, Стоян Орманджиев и Васил Каназирев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК