ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Хебър все още не е получил парите си от Ботев (Пловдив) по първия транш от договора за трансфер на Георги Николов. Двата тима парафираха сделката за правата на голмайстора на 18 януари, а според договора в срок до 1 февруари "жълто-черните" трябваше да направят плащане от 100 000 евро към клуба от Пазарджик. 

На пресконоференцията в петък шефовете на Хебър признаха, че това все още не се е случило. Темата бе повдигната, след като член на Общото събрание, присъстващ на брифинга попита ръководството на "зелените" как са похарчени парите от първия транш за Николов.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

"Нищо не е похарчено, защото нищо още не е дошло", отговори от президентът Елизар Спасов. 

Забавянето на плащането изнерви и обстановката в съблекаланята на Хебър, тъй като още преди две седмици на играчите било обяснено, че ще получат заплатата си за ноември веднага след постъпване на сумата по банковата сметка на клуба.  

До края на този месец Ботев трябва да направи още едно плащане към Хебър, а последния уговорен превод трябва да бъде излъчен към клуба от Пазарджик в срок до 30 юни, пише "Марица". 

Хебър може да вземе и допълнителни бонуси за раздялата си с головата машина Георги Николов, но те са под условие, защото са свързани с "бъдещи несигурни обстоятелства", като брой отбелязани голове, покани за националния отбор, участие на Ботев в евротурнирите и др. 

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!