ЦСКА излиза срещу Миньор (Перник) с коренно различна единайсеторка от тази, която стартира при издънката във Враца в миналия кръг. Пет са футболистите, които започват днес в сравнение с тези от равенството 2:2 с "Ботев". Вратата на "червените" срещу Миньор ще пази Иван Караджов, тъй като Райс Мболи е с националния отбор на Алжир.

Очаквано на десния бек се завръща Иван Бандаловски, който вече е напълно възстановен от контузията, която лекува известно време. Мястото на наказания Пламен Крачунов заема Петър Стоянов. Последният ще си партнира с Костадин Стоянов в центъра на защитата.

На левия бек този път е предпочетен Румен Трифонов, който е бивш играч на Миньор. Бразилецът Адемар пък е оставен на пейката.

Местата на извадените от групата Грегъри Нелсън и Мишел Платини заемат Спас Делев и Станислав Костов, които ще действат по крилата. Както е известно, БЛИЦ първи ви информира, че Платини и Нелсън симулират контузии, тъй като са недоволни от обстановката в отбора.

На върха на атаката за ЦСКА и днес ще действат Янис Зику и Жуниор Мораес.
cska_logo.JPG
ЦСКА: 12.Иван Караджов, 11.Иван Бандаловски, 6.Костадин Стоянов, 22.Петър Стоянов, 8.Румен Трифонов, 5.Тодор Янчев, 18.Борис Галчев, 14.Станислав Костов, 7.Спас Делев, 10.Жуниор Мораес, 27.Янис Зику
Резерви: 88.Благой Макенджиев, 2.Павел Виданов, 3.Адемар, 15.Станко Йовчев, 16.Александър Якимов, 25.Ангел Грънчов, 77.Саша Живец