Привърженици на Берое се изгавриха с Александър Томов по повод сагата с трансфера на Венцислав Христов при "червените". Действията на бившия политик разсмиват заралии, които решиха да се пошегуват по доста оригинален начин. В сайт за безплатни обяви беше публикуван Венци Христов с цена 400 000 лева.

"Продава се национал на България. Червен по сърце. Иска 25 бона на месец и да е в София. Ако се казвате Сашо Томов, може и с отстъпка", гласеше текстът към обявата, която се задържа около час на сайта и след като модераторите се усетиха, че е шега, я изтриха.

Под нея грейна интересен коментар. Явно някой от феновете на Берое беше решил да се изгаври с Томов и написа от негово име с никнейм "Сашо Домов": "Колко е отстъпката? Почти съм събрал парите в моята прасенце-касичка."

Линк към обявата се появи и на една от фен страниците на Берое във "Фейсбук". Старозагорци дори посъветваха "армейците": "Не се стискайте, момчето в главата е златно, в краката триж!".

Както вече стана ясно, Берое склони да продаде Венци Христов на ЦСКА, но под Аязмото са категорични, че докато не получат парите по трансфера, няма да пуснат нападателя да се присъедини към отбора на Стойчо Младенов. Томов и компания обаче продължават да се ослушват и не превеждат сумата. Вчера ръководството на клуба от Стара Загора съобщи, че ще чака "армейците" да сторят това най-късно до 4 февруари.

БЛИЦ първи разкри, че заради отсрочката сумата вече е набъбнала на 600 000 лева. Още преди два дни Томов се изцепи пред медията ни, че трябва да се престане с истериите, тъй като Венци Христове вече бил спазарен за "Армията". Под Аязмото обаче и до този момент не са пристигнали парите и не е ясно дали изобщо бившият политик ще успее да уреди нападателя на Стойчо Младенов.

venci_prodavalnik.jpg


СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА