ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Спечелилият историческа промоция за Efbet Лига Крумовград се разделя с голяма част от футболистите от досегашния си състав, а също така има нов шеф, разбра БЛИЦ.

34-годишният Костадин Ничев (на снимката вдясно) става спортен директор. До този момент той беше основен футболист на Крумовград, след като се присъдини към тима през миналото лято от Ботев (Враца). 

Бившият играч на Пирин (Благоевград) и Ботев (Пловдив) слага край на състезателната си кариера и ще бъде спортен директор в клуба от Родопите. 

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!
 
БЛИЦ разбра и имената на футболистите, с които новакът в елита се разделя - Димитър Пиргов, Красимир Илиев, Владислав Узунов, Венцислав Богданов, Георги Милев, Ахмед Осман, Цветелин Радев, Атанас Ташолов, Калоян Стефанов, Благовест Данчев, както и юношата на Леверкузен Аарон Хавиер Чимуанга. 

В Крумовград няма да разчитат и на прибралите се в Ботев (Пд) Бисер Бонев, Хуго Аззи, Джеферсон Гранадо и Моусес Енокела. 

Клубът почти сигурно изпуска и Мартин Сораков, който беше преотстъпен от Славия и вкара 7 гола. 19-годишният младежки национал се превърна в герой за Крумовград при победата с 2:1 над Етър, отбелязвайки и двете попадения.

Братята Калоян и Жак Пехливанови остават в тима, водят се разговори и с Китан Василев и Радослав Терзиев.

В Крумовград смятат да се подсилят с няколко бразилци. Очаква се отново да бъдат преотстъпени и играчи от Ботев (Пловдив).

37-годишният Джунейт Яшар също като Ничев слага край на състезателната си кариера. Той става помощник на старши треньора Неманя Миланович.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

Треньорът Неманя Миланович: 


* Снимки: Startphoto.bg

Новият му помощник Джунейт Яшар: