ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Юношата на Славия Мартин Сораков сензационно призна пред камерата на БЛИЦ TV, че симпатизира на ЦСКА. Нещо повече - дори при възможност посещава мачове на стадион "Българска армия", подкрепяйки "червените". 

19-годишният нападател игра на висота в последните месеци за Крумовград, където "белите" го бяха преотстъпили. С головете си талантът помогна на тима от Родопите за спечелването на историческата промоция за групата на майсторите. 

В интервюто преди БЛИЦ TV Сораков съобщи също, че следва журналистика в Софийския университет.

"Радвам се, че победихме Черна гора. Доста мачове нямахме победа и беше важно най-накрая да вземем така жадуваната победа. Негативната серия ни тежеше. Искаме постоянно да побеждаваме.

Целият щаб се стреми да ни предаде своя дух за победа. В предстоящите квалификации ще дадем всичко от себе си и каквото сабя покаже. Треньорският ни щаб не обича да губи", коментира Сораков. 

 Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

"Вече повече от две години играя мъжки футбол. Първият ми гол беше за Славия срещу Арда при равенството 1:1. Емоцията? Банално е, всеки казва, че не може да се опише с думи, но наистина е така. За  Крумовград вкарах 7 гола. Посвещавам ги на семейството ми и на приятелката ми" (2:40 минута)

* За донякъде изненадващо класиране на Крумовград в Efbet Лига - "Направихме нещо, което до момента може би само Лудогорец е правил - от "В" група в "А" за два сезона" (4:00 минута)

* Къде ще играе през новия сезон? (5:00 минута)

* Запалва се по футбола покрай дядо си (5:44 минута)

"Баща ми е истински фен, не пропуска нито един мач от всяко първенство. И в Крумовград идваше. Доста следи нещата" (6:00 минута)

"Бях в школата на ЦСКА, когато бях на 10 г. Година и нещо бях там, Владимир Манчев ми беше треньор. Цялото ми семейство е червено, вродено ми е и на мен, няма как" (6:20 минута)

"Когато се качих в първия отбор на Славия, не ми пукаше особено как се случват нещата. Да, беше важно да успея да се утвърдя, но играех без напрежение. Впоследствие започнах да трупам мачове, но не вкарвах голове, което доведе до покачване на напрежението и последваха слаби игри. След успешния престой в Крумовград се надявам да тръгна нагоре" (7:45 минута)

"Един ден, дай Боже, зависи как се развиват нещата в кариерата ми, защо да не се завърна в ЦСКА" (9:11 минута)

* Защо избра да следва журналистика в Софийския университет? (9:27 минута)

"Нямам идол от българските футболисти" (10:32 минута)

* В ролята си на журналист би ли попитал нещо звездата на ветераните на Витоша (Бистрица) Бойко Борисов? (11:55 минута)

"Няма страх у мен, когато съм на терена. Трябва да си уверен в себе си и да показваш това, което можеш. Надявам се да продължавам да вкарвам голове" (12:10 минута)

"Има достатъчно добри български момчета, които ще се представят не по-лошо от чужденците в Лудогорец и ЦСКА. Трябва да им се дава повече шанс" (13:27 минута)

* Подкрепил ЦСКА на мача с Лудогорец на стадион "Българска армия", който шампионите спечелиха с 1:0 с гол на Игор Тиаго (13:45 минута)

"Прекарвам доста време в социалните мрежи, научам новини и други интересни неща" (14:17 минути)

ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Оператор: КАЛОЯН БАЛАБАНОВ
Монтаж: АНТОН ТОНЧЕВ

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!