Финалът за Купата на България между Арда и ЦСКА чука на вратата, но все още няма официална информация относно продажбата на билетите. Спорът за трофея ще бъде на 19 май (сряда) от 19:30 часа на Националния стадион "Васил Левски".

БЛИЦ научи цените на билетите, които към момента са по 1000 в сектор заради мерките срещу коронавируса. 

Ценните хартийки за секторите "А" и "В" ще бъдат по 25 лева, а в "Б" и "Г" ще се влиза срещу 15 лв. 

Запалянковците на ЦСКА ще бъдат настанени в секторите "В" и "Г", а на Арда, който се води домакин на финала - в "А" и "Б".

Winbet - победата е емоция! (18+)

Очаква се решението на здравните власти относно броя на зрителите, които ще бъдат допуснати на финала. Желанието на Професионалната футболна лига е на "Васил Левски" в сряда да има над 12 хиляди запалянковци.  

Националният стадион събира над 41 хиляди души. ПФЛ иска от Министерството на здравеопазването на финала да бъде отворен 30 процента от капацитета на съоръжението. Така се процедираше през есента за международните мачове у нас, същото беше положението и за битката за трофея между ЦСКА и Локомотив (Пловдив) преди година.

Арда и ЦСКА имат готовност да пуснат билетите в продажба, но очакват да научат колко фенове ще бъдат допуснати на трибуните.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството