Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев е недоволен, че на финала за Купата на България с Арда (Кърджали) няма да бъдат допуснати повече от 1000 зрители в сектор, каквито са разпоредбите. Спорът за трофея е в сряда (19 май) от 19:30 часа на Националния стадион "Васил Левски", а до момента няма обявено решение за допускането на по-голям брой зрители.  

Любо Пенев скочи на БФС: Сега те ли ще плащат? ВИДЕО

Winbet - победата е емоция! (18+)

"На финала за Купата на България с Арда колко фенове ще има? По 1000 на сектор!? Нормално ли е това!? Защо не са 30-40 хиляди, да има пълен стадион. Радост за народа. През два-три-четири метра. Държа да има публика, но не един, два, десет процента. Вижте, че дискотеките и ресторантите пълни, а на стадиона 4 хиляди човека при 40 хиляди места", коментира недоволният Любо Пенев на пресконференцията си днес преди мача с Локомотив (Пловдив). Oчакваният с голям интерес мач от 30-ия кръг на Еfbet Лига е утре от 20:00 часа на "Лаута". Срещата се явява директен спор за второто място, тъй като и двата отбора имат по 56 точки в момента. 

"Още няма назначения за мача ни с Локо (Пловдив). Дано има, какво да ви кажа... Дано имаме съдия все пак. Мачът е чак от 20 часа в събота, сигурно ще назначат по някое време. Тези, които са най-близо до Пловдив, те да дойдат да свирят", коментира разпалено Пенев, който очевидно не беше започнат, че съдията за двубоя на "Лаута" стана известен още на 11 май - Георги Димитров.

Асистенти на Димитров ще бъдат Мирослав Иванов и Мартин Ангелов, а Димо Димов е определен за четвърти рефер. Мартин Богдев ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател на мача. 

Видео асистент рефер (ВАР) ще бъде Волен Чинков, а негов помощник (АВАР) ще бъде Дениз Соколов.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството