ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Одитът в Левски, поръчан от евентуалните купувачи на клуба, е приключил, разбра ексклузивно БЛИЦ. Добрата новина е, че не е открито нищо различно от предварителните данни за финансовото състояние на „сините“.

Всичко това означава, че след извършената ревизия групировката Sport Repiblic (дъщерна на Юнайтед груп и собственост на сръбския милиардер Драган Шолак) ще направи важна крачка към купуването на ПФК Левски.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

„Преди да започне одитът, от Sport Republic искаха да видят в детайли проблемът със  задълженията ни. Хората заявиха, че ако няма някакви драстични разлики, ще се направи важна  крачка към подписване на договор за купуване контролния пакет акции. Е, крачката е направена“, коментираха достоверни източници на БЛИЦ.

Те прогнозираха, че ако всичко върви по план, Левски може  да има нов собственик и реално своя най-голям спасител около Коледа и Нова година.

 Припомняме, че Sport Republic купи в началото на януари тази година елитния английския Саутхямптън. През август месец групировката прибави и втородивизионния турски Гьозтепе към портфолиото си.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК