Основният титуляр в състава на Левски Георги Миланов ще пропусне днешното гостуване на „сините“ на Славия в мач от 30 кръг на efbet Лигата, научи БЛИЦ.

Решението за това е на треньора Станимир Стоилов. Мъри вече обяви, че в оставащите до края на сезона две срещи на тима ще даде път на по-младите играчи. На мястото на Миланов в халфовата линия ще играе Андриан Краев.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Героят от финала за купата на България с ЦСКА – Илиян Стефанов, ще играе срещу „белите“, въпреки че е получил доста сериозни удари при успеха с 1:0 над „армейците“, дошъл след негово попадение. Стефанов ще стисне зъби въпреки болките и ще излезе на терена с превързан глезен.

Под въпрос е участието на бразилското крило на Левски Уелтън. Той също е понесъл тежки ритници от футболистите на ЦСКА и в последния момент ще се преценява за пускането му в игра.

Със сигурност в титулярния състав се очаква да попадне талантливият ляв халф-бек Патрик-Габриел Галчев. Това означава, че е много вероятно Станимир Стоилов да промени схемата на отбора за днешния мач със Славия.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022