Ивайло Манджуков се срещна с Васил Божков вчера, след което настана пълно информационно затъмнение. Никой от двамата не пожела да коментира пред медиите за какво са разговаряли и какво точно се е случило.

Интерпретациите в пресата бяха навсякъде едни и същи – Манджуков е предложил на известния бизнесмен да се завърне в ЦСКА като собственик. Или поне да се включи в управата с процент акции, които ще връчи на сина си Антон.
 
БЛИЦ успя да научи каква е била основната тема на разговора между двамата. Разбира се, че става въпрос за спасението на ЦСКА, но не и за завръщането на Васил Божков в Борисовата градина.
 
Достоверни източници разкриха, че всъщност един от най-богатите мъже в България ще играе ролята на посредник за евентуална сделка в чужбина. Става въпрос за италиански бизнесмен, с когото се очаква днес или утре ръководството на ЦСКА да преговаря. Идеята е италианецът, който планирал да започне бизнес в България, да купи „червените” въпреки многобройните им дългове.
 
Божков просто е осъществил връзката, а оттука насетне топката е изцяло в настоящите босове на 31-кратните шампиони, които, по всичко личи, нямат нагласата да управляват клуба след края на сезона.
 
Остава, поне засега, пълна загадка какво ще се случи с ЦСКА, ако отговорът от Италия бъде отрицателен.
 
В последните часове из футболните среди върви упорито слухът, че новото ръководство е по-склонно да фалира ЦСКА и да започне от нулата. Всичко това ще се случи, ако Манджукови и Инджови не успеят да препродадат клуба.

КОЙ ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА В ЦСКА? - ТУК