Мачът Лудогорец - Левски остава по програма, разбра БЛИЦ от сигурни източници.

Очакваният с голям интерес двубой от петия кръг на Efbet Лига ще се играе в събота от 21:15 часа на стадион "Хювефарма Арена" в Разград. 

Както е известно, Лудогорец обмисляше отлагането на срещата заради евроучастието си. Снощи обаче "орлите" станаха за резил и след 2:7 у дома от Карабах (4:8 общ резултат) отпаднаха от Шампионската лига. Това означава, че Лудогорец няма да има мач във вторник или сряда, а чак в четвъртък, когато са двубоите от Лига Европа. В плейофа за място в групите на втория по сила европейски клубен турнир "орлите" ще спорят с Петрокуб (Молдова). Първият мач ще е на 22 август в Разград. До тогава разградчани ще имат време да се възстановят след домакинството си на Левски.

Преди срещата в събота "сините" са лидер в Efbet Лига с 12 точки след 4 поредни победи от началото на сезона. Лудогорец е осми след 2 победи от 2 мача. 

Междувременно източници на БЛИЦ съобщиха, че Георги Дерменджиев вече не е треньор на Лудогорец. Уточняваме обаче, че информацията не е потвърдена от клуба, въпреки опитите ни да се свържем с ръководни фактори в Разград.

Българското участие в Европа - сезон 2024/2024

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025