С много бомбички, димки и факли бяха посрещнати футболистите на ЦСКА от феновете на отбора на днешната тренировка, част от която Стойчо Младенов откри. За първи път от доста дълго време насам феновете имаха възможност да гледат занимание, водено от Младенов два дни преди решителния мач срещу Литекс.

Част от запалянковците сами поискаха от специалиста да им разреши да присъстват на тренировката, за да могат допълнително да надъхат футболистите преди решителните битки.

Ултрасите се събраха в сектор „А“ на стадион „Българска армия“ и не спряха да пеят песни за любимия отбор, съобщава "Гонг". Множество бомбички, димки и факли бяха възпламенени по време на шоуто, което спретнаха ултрасите.

Стойчо Младенов пък от своя страна отпусна двойно повече време на феновете и журналистите да присъстват на тренировката от предварително плануваните 15 минути.

Заниманието се проведе на „Българска армия“ въпреки проливния дъжд, но именно заради запалянковците. С риск да увредят терена преди двубоя срещу Литекс „червените“ тренираха на клубния си стадион, за да се покажат пред феновете преди решителните сблъсъци в първенството.