В ЦСКА са загрижени за Александър Тунчев, който е сред замесените в разследването за "черното тото" и се задават съдебни процеси. БЛИЦ вече разкри, че Тунчев и други играчи може да го отнесат и да им бъдат спрени правата.

"За случая с Тунчев сме искрено загрижени. В ЦСКА не може да стане подобно нещо, тъй като контролът е жесток. Смятам, че футболистите не са автори, а жертви. Други хора трябва да бъдат привлечени. И във футбола има въпрос - "Кой?". И трябва да получим отговор", каза босът на ЦСКА Александър Томов.

"Тунчев е много честен човек. Това са сериозни хора и със страхотно дисциплинирано поведение. За нас като клуб е от принципно значение тези въпроси да бъдат доведени докрай. Никога няма да повярвам, че футболистите сами могат да уреждат мачове", коментира още Томов.

"За базите сме в много напреднала фаза. Има създадена работна група и ние ще изпълним всички указания на Министерството, за да ги получим. Не крия, че имаме инвестиционни решения, както и идеен проект, който да предоставим на Министерски съвет. Отношенията ни с Манджуков са много приятелски и още веднъж казвам, че колегите акционери помогнаха и отговарят на моята концепция ЦСКА да е клуб на много акционери", добави Томов.