"Левски" не получи наказание на днешното заседание на Дисциплинарната комисия. Хората от БФС се събраха и решиха да отложат казусите с инцидентите по време на вечното дерби, което беше спечелено от ЦСКА с 3:0. Както е известно, в събота фен на "сините" уцели със снежна топка Стойчо Младенов, а освен това публиката на символичния домакин нахлу на пистата малко преди края на двубоя.

От комисията заявиха, че на този етап отлагат решението си, тъй като трябва да се запознаят детайлно с казусите. Дисциплинарната комисия иска да изгледа видеозаписи от инцидентите. Освен това Юрий Кучев и компания изискаха медицинското свидетелство, което Младенов си е извадил след удара със снежната топка. Треньорът на ЦСКА се оплака, че е загубил съзнание, а след дербито е посетил болница.

Членовете на Дисципа настояват да се запознаят какво пише в медицинското свидетелство на Младенов.

Решенията на Дисциплинарната комисия за дербито "Левски" - ЦСКА:

* ДК задължава ПФК ЦСКА гр. София да възстанови щетите на стадион „Васил Левски” гр. София съобразно чл. 38, ал.1 от ДП.

* ДК отлага за разглеждане инцидентите от срещата между отборите ПФК "Левски" - ПФК ЦСКА от 13 кръг на "А" ФГ за следващо заседание.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите