Доста любопитно име са набелязали в "Левски" за заместник на звездата си Гари Родригес, който е пред сензационен трансфер в Лудогорец. Макар сделката между Тодор Батков и Кирил Домусчиев още да не е сигурна, "сините" отдавна правят планове кой би им свършил работа за лявото крило на атаката. Дори да не бъде продаден на шампионите, Родригес се очаква да бъде трансфериран в чужбина. Именно от продажбата му на "Герена" ще позакърпят бюджета.

БЛИЦ разбра, че за заместник на холандеца "сините" гласят един от основните футболисти на Локомотив (Пловдив) - изигралия силна есен Дани Кики.

Мениджърите, с които халфът работи, отдавна са го предложили на "Левски", като "сините" сериозно се заинтересували за възможността да го привлекат в редиците си. БЛИЦ припомня, че преди време Кики пак беше гласен за преминаване на "Герена", но трансферът така и не се осъществи.

Атакуващият 25-годишен полузащитник бил склонен да смени обстановката и да си тръгне от "Лаута". Треньорът Александър Станков обаче държал Кики да остане и за пролетта. Източниците на БЛИЦ споделиха още, че Константин Динев и Тодор Батков лесно щели да си стиснат ръцете и да осъществят поредната сделка, като на "Лаута" да получат добра сума пари от раздялата с бившия младежки национал.

0000_kikito.jpg