ЦСКА продължи и днес наказателната акция срещу "Левски", побеждавайки "сините" с 2:0 в дербито от първенството при дублиращите отбори. Възпитаниците на Иван Атанасов се наложиха срещу противника на терена на стадион "Академик", като и двете попадения паднаха след почивката.

Денис Причиненко откри резултата с отлично изпълнение от фаул, а Петър Витанов оформи крайното 2:0 от дузпа десетина минути по-късно.

Почти през целия мач "армейците" доминираха и можеха да стигнат до класическа победа, каквато постигна ЦСКА над "Левски" за "А" група в събота. В срещата днес Иван Атанасов разчита на няколко футболисти от първия тим - Причиненко, Сендрино Мисиджан и Кристиан Супусепа.

Двубоят на живо изгледаха шефът на ДЮШ на "червените" Спас Джевизов, както и легендите на ЦСКА Стоян Йорданов и Красимир Безински. На трибуните на стадион "Академик" беше и Божидар Искренов, придружаван от сина си Георги.
 
След успеха дубълът на ЦСКА събра 15 точки и се доближи на две зад "Левски". "Армейците" са осми във временното класиране, а "сините" седми. Лидер с 28 точки е Литекс, който вчера победи Локомотив (София) с 2:1 в столицата.