"Левски" и по-специално феновете от "Фонд Сектор Б" дадоха началото на поредната инициатива с цел събиране на средства за 100-годишния юбилей. Освен призоваването за изпращане на есемеси с текст DMS LEVSKI на 17 777 и продажбите на редица клубни артикули, сега "сините" запалянковци обявиха, че се пускат на пазара и специални рози.

"Това е страхотен подарък за момичетата-левскарки. Розите се предлагат в специална приспособена кутия с капсула и допълнителна храна за рози, поръчката се реализира за три работни дни. Стойноста на букет от 5 рози е 30 лева. Една бройка от цветето с щампованата клубна емблема пък е на цена от 8,70 лева", съобщиха от "Фонд Сектор Б". Подробности - ТУК.

БЛИЦ припомня, че подобни рози имаше и на юбилея на Славия миналата година.

Междувременно от "Фонд Сектор Б" не пропуснаха за пореден път да приканят запалянковците на "Левски" да изпратят есемес и да отделят поне левче за предстоящите празненства през май по повод 100-годишнината на клуба.

"Приятели, днес е 2:7 януари. Нека и днес, Денят на "Левски", да хванем телефоните и да изпратим един SMS с текст DMS LEVSKI на 17 777. Събраните средства отиват във Фондация "100 години Левски" и ще бъдат използвани за организиране и обезпечаване на празненствата по случай вековния юбилей на любимия отбор на България! Не забравяйте и да подкрепите кампанията ни "Пролет 2014", която се нуждае спешно от средства, за да закупим нужните материали - бои, платове, телескопи, пиротехника и да подготвим хореографиите за новия, юбилеен сезон. Нека всеки да даде своята скромна лепта в урната на Фонда в НКП, по сметката ни или чрез PayPal. Активизация!", призоваха "сините" запалянковци.

000_lev_roza.jpg