ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Наско Сираков беше назначен официално за спортно-технически директор на "Левски". Това обявиха от "Герена" на интернет страницата на клуба.

Както вече стана ясно, Сираков и Тодор Батков проведоха среща преди дни, на която голмайстор №1 в историята на "Левски" постави условията си. Адвокатът ги изпълни и двамата си стиснаха ръцете и забравиха търканията си в името на доброто на любимия клуб.

След решение на адвоката също така стана ясно, че длъжността технически директор на представителния отбор ще се изпълнява от прекратилия спортната си кариера Христо Йовов.

„С назначаването на две емблематични фигури за "Левски" ще работим за спечелването на шампионската титла и Купата на България в годината, в която нашият любим клуб чества 100 години от своето основаване. Нека всички заедно - ръководство, футболисти и фенове се обединим в името на синята кауза и през май 2014–та да празнуваме нашия юбилей”, заяви за официалния сайт на "Левски" Батков.

БЛИЦ припомня, че Сираков напусна "Герена" през 2008 година, когато Батков го уволни заедно със старши треньора Станимир Стоилов. Със Сираков и Мъри начело "Левски" постигна най-големите си успехи през новия век. Тандемът изведе "сините" до 1/4-финал в Купата на УЕФА и влезе в групите на Шампионската лига, но през 2008-а загуби титлата с изоставане от 16 точки от ЦСКА и Батков взе решение да ги отстрани. Адвокатът и Сираков постоянно се атакуваха след това, като именно легендарният нападател беше един от най-големите критици на управлението на любимия му клуб. На члена на Изпълкома на БФС му беше станало навик да изригва във "Фейсбук" срещу Батков и Сие, но напоследък правеше впечатление, че се беше кротнал и не обелваше нито дума срещу ръководството, треньорите и играчите на "Левски".