ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Хърватският вратар Горан Блажевич от днес официално е футболист на "Левски", след като подписа договор с клуба. Контрактът е за срок от 2 години. Блажевич е второто попълнение на "сините" само за днешния ден, в който по-рано ръководството на клуба се споразумя и с Ларсeн Туре, играл за последно в Брест.

Горан Блажевич е роден на 7 юни 1986 г. в Сплит. Висок е 201 см. Идва от Хайдук (Сплит). Играл е още за Трогир (под наем), Загора Унешич, Юнак и Шибеник.

"Моите мениджъри ми казаха за интереса от страна на "Левски". Ние още на първата среща се разбрахме с клуба, но имахме документални неща, които трябваше да се уточняват", сподели Блажевич.

"Преди 2 години в Хайдук ме взе Красимир Балъков, който ми каза, че "Левски" е голям отбор и ми препоръча да дойда", добави още пред "Гонг" хърватският вратар.

"На практика за последно съм играл преди пет месеца във финала за Купата на Хърватия. Оттогава обаче съм тренирал с Хайдук“, сподели двуметровият страж, който утре ще направи първа тренировки с "Левски".

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ